marți, 24 aprilie 2012

Credinţa geţilor - o credinţă a Universului Infinit şi Etern

   De la Revoluţia mai mult sau mai puţin intenţionată şi reuşită din 1989, România a avut de trecut prin tot felul de realităţi, adevăruri, enigme sau ciudăţenii. Au ieşit la iveală tot felul de scrieri şi documente pierdute sau secrete, au răsărit din pământ şi iarbă verde tot felul de dovezi mai mult sau mai puţin "milenare", cum că istoria noastră ar fi cu totul alta decât am fost lăsaţi să credem că ar fi fost, ba, mai mult, dacă nu am fi fost noi, nimic n-ar fi fost, cel puţin aici, pe suprafaţa Bătrânului Continent. Pe de altă parte, tot de prin '90 încoace, sumedenia de sondaje şi statistici făcute publice pe diverse canale media ne înfundă pe zi ce trece într-un subsol diavolesc, unde nici focurile şi nici smoala iadului nu ar fi mai urâte şi mai insuportabile decât noi, românii, un neam de căcat, care facem umbră unui pământ paralel sau, de ce nu?, inexistent pentru mai marii lumii civilizate.
Am citit şi am acordat atenţie fiecărui material cu tematică istorică şi naţională ce mi-a fost propus pentru lectură sau vizionare, pe e-mail sau trimis fiind pe diverse site-uri, care, de cele mai multe ori, nu au făcut altceva decât să copieze şi apoi să integreze pe blogurile personale texte ori realizări video postate pe alte şi alte site-uri, astfel încât meritele autorilor de drept s-au pierdut în infinitatea virtuală a unui Internet flămând şi devorator de autenticitate şi valoare. Sigur, mărturisesc, de fiecare dată când îmi era dat să citesc cum că străbunii geto-daci, că Dacia în sine au fost Crucea şi răscrucea leagănului european pulsul parcă îmi era ceva mai accelerat şi orgoliul mai săltat, însă, pe de altă parte, multe dintre "dovezi" se dovedeau nu numai false, ci şi lipsite de un bun simţ elementar. 
De acestă dată, vă propun un colaj de materiale, reunite sub titlul de mai sus. Nici de acestă dată nu mă voi implica cu vreun comentariu personal, ci voi lăsa pe fiecare să-şi exprime părerile personale. Menţionez că unica mea intervenţie în postarea de faţă se reduce la acest preambul. Pentru restul conţinutului, mulţumesc autorilor de drept!


''Credinţa Geţilor - O Credinţă a... Universului Infinit şi Etern''

Preluat de pe Blogul "Adevărul te va elibera!"

Dumnezeire sau starea de Nemurire este Credinţa ce o aveau strămoşii noştri... Cu legături ancestrale în Tainele Universului, nu doar ale Planetei Pământ, Geea, Gaia.
Din generaţie în generaţie neamul acesta de Oameni blânzi, calzi, drepţi, puternici au transmis, şi au făcut nemuritor OMUL. Informaţiile le avem cu toţii. Le-am uitat, poate şi pentru că în Timp am separat Sufletul Sentimentele, de Raţiune de Minte. Gândurile şi Idealurile noastre au uitat să mai fie scăldate în Fericire şi Iubire.

''Raţiunea Logica'' a uitat să se mai desăvârşească în ''Inimă''.
Foarte multe taine sunt încă ''ascunse'' nu doar în Subconştientul fiecărui român în mod special (nu detaliem aici), dar şi al celorlalţi oameni, ci şi în limba noastră Sfântă Română, cu o vechime ancestrală.
Limba noastră sfântă română, este singura limbă Fonetică din lume, în proporţie de 98%, aproape 100%. α β adică AlfaBetul este unul geometric, având pentru fiecare literă corespondent câte o cifră. Este demonstrat faptul că Baza Limbilor Latine, dar şi a celorlalte limbi vechi din Asia, sau Africa, etc. este Limba română străveche. Oameni care au în sufletul şi inima lor acest minunat neam românesc, european, dar şi Planetar, Omenesc, şi-au dat silinţa, au cercetat şi cercetează în continuare, prin muncă serioasă şi loială Idealurilor lor, deci ale noastre.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.