duminică, 24 aprilie 2011

Un şomer român din Anglia a făcut praf audienţa şi juriul la "Britain Got Talent"! A dansat MATRIX!

Românul Razy Gogonea a uimit publicul şi juriul de la show-ul "Britain Got Talent" cu un dans inspirat din filmul Matrix.

Tanarul de 28 de ani a intrat pe scena imbracat ca Neo, personajul principal din Matrix. Michael McIntyre, unul dintre jurati a spus la finalul momentului:




"Te iubesc Razy. Ai facut lucruri pe care nu le mai face nimeni si a fost extraordinar. Mi-a placut sa te vad pe scena. Tu esti Neo din Matrix". Romanul a primit laude si de la David Hasselhoff, care a declarat "Esti un videogame real". (Sursa: CANCAN.ro)

Un român, vedeta concursului "Britain's Got Talent"

Un tanar roman a impresionat juriul concursului "Britain's Got Talent", dupa ce a executat un numar de breakdance inspirat din filmul "Matrix".

    Razy Gogonea, in varsta de 28 de ani, a fost vedeta competitiei "Britain's Got Talent" desfasurata sambata seara, apreciaza jurnalistii de la Daily Mail.
    Romanul, care locuieste in prezent in Manchester, a fost urmarit din public de iubita sa.
   "Faci lucruri pe care nu le-am mai vazut facute de nimeni alcineva", i-au spus membrii juriului lui Razy Gogonea, care a intrat pe scena fugind pe genunchi, imbracat ca personajul Neo interpretat de Keanu Reeves in "Matrix".
   La sfarsitul numarului sau, Razy a primit aplauze din partea publicului, care l-a ovationat in picioare, iar juriul a remarcat "coregrafia originala, extraordinara" si interpretarea unica a romanului.
   "Esti ca un joc video real. Bine lucrat!", i-a transmis David Hasselhoff, in timp ce Amanda Holden a apreciat "coregrafia minunata" si faptul ca Razy a folosit toata scena. (Sursa: Bună ziua Iaşi)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.